Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, ka përditësuar të dhënat e fundit për gjendjen në pikat kufitare, transmeton Gazeta Sinjali.

Sipas njoftimit, pritjet më të gjata për të dalë nga Kosova janë në Merdar dhe te Dheu i Bardhë, deri në 20 minuta.

Kurse në Jarinjë dhe Muçibabë pritjet po zgjasin deri në 10 minuta, ndërsa në pikat tjera jo më shumë se 5 minuta.