Një trup i pajetë është gjet të dielën në Prishtinë.

Njësitet relevante kanë dalur në vend të ngjarjes dhe mjeku ka konstatuar vdekjen e viktimës.

Prokurori vendosi që trupi i pajetë të dërgohet në IML për obduksion.Rasti është cilësuar si “hetim mbi vdekjen”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.