Kryetari i Shoqatës së Gastronomëve, Petrit Kllokoqi, ka konfirmuar se gastronomet protestojnë të martën para Qeverisë së Kosovës në orën 18:00.

“Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ju fton të gjithë gastronomet, Hotelieret, sallat e dasmave, klubet e natës, pishinat dhe të gjithë industritë që ndikohen nga gastronomia, të martën (25.05.2021) në ora 18:00 te mblidhemi para Qeverisi në sheshin “Skenderbeu”, shkroi ai në Facebook.

Kllokoqi, ka njoftuar edhe për kërkesat e tyre.