Arben Gashi nga radhët e LDK-së, vlerëson se rrugëtimi për të mirën e vendit nisë nga, siç thotë ai, shtëpia – LDK.

Ai përmes një postimi në ‘Facebook’, ka shkruar se ‘Rikthimi i qytetarëve në shtëpinë e tyre të madhe po vazhdon’

Shkrimi i plotë i tij:

LDK drejt pozitës së saj natyrale. Rikthimi i qytetarëve në shtëpinë e tyre të madhe po vazhdon. Ky rikthim është i bazuar dhe i natyrshëm.
Rrugëtimi për të mirën e vendit gjithmonë nisë nga shtëpia – LDK