Samsung me sa duket vendosi të vazhdojë konventën e tyre tradicionale të emërtimit dhe po emërton pajisjen më të madhe Galaxy Note10 ashtu si Galaxy S10 më i madh: njihuni me Galaxy Note10 +.

Imazhet u zbuluan nga TechTalkTV, të bashkangjitura më poshtë.

Pajisja duket pothuajse identike me dizajnet konceptuale që ne kemi parë dy javëve të fundit.

Kjo përfshin rrethin e kamerës që tani është në mes dhe një kufizim minimal, por ende ekzistues në pjesën e poshtme.

Nëse shikoni nga afër, mund të shihni një lakueshmëri të vogël në ekran përgjatë pjesëve anësore.

Imazhi mjaft i paqartë që tregon pjesën e prapme të pajisjes, shfaq qartë sistemin e trefishtë të kamerës dhe sensorin ToF nën LED flash.