Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj ka thënë se pjesëmarrja e Albin Kurtit në zgjedhjet në Shqipëri është e papranueshme.

Ai tha se ky veprim i tij do ketë pasoja gjeopolitike dhe gjeostrategjike për shtetin e Kosovës.

“Pjesëmarrja në votime e kryeministrit të Republikës së Kosovës në zgjedhjet parlamentare në Republikën e Shqipërisë, e pakuptimt, e papranueshme dhe me pasoja gjeopolitike dhe gjeostrategjike për shtetin e Kosovës”.