🔴NJOFTIM NGA FAMILJA RRAHIMI:

“Kërkoj ndihmë për shërim të vajzës!
Eljesa Rrahimi nga Podujeva..

Kemi nevojë për ndihmën e të gjithëve !

Eljesa ka pasur aksident rrugor , ka pasur dy intervenime ne kliniken e Ortopedise Qkuk mirepo pa sukses, kosto e kurimit është e lartë dhe mund të kryhet në një Spital në Turqi, e cila kapë shifren e 24.500 (Njëzet e katër mijë e pesqind euro)

Kjo shumë është e pa përballueshme për familjen andaj i lusim te gjithë qytetarëve vullnetë mirë që ti dalin në ndihmë në kompletimin e shumës financiare për të dërguar vajzen-fëmijen, për shërim në Spitalin “Medical Parak” në Turqi .

Nr.Telefonit : +383 45 544 590
Ne pamudesi te sigurimit te swift kodit dhe Ibanit sepse eshte vikend dhe bankat nuk punojne te lartpermenedurat do te sigurohen te henen.”