E gëzofshi shtëpinë e re 😊

Osman Mustafa nga komuna e Podujeves po hyn në shtëpi të re

Për më shumë rreth historisë prekëse të Osman Mustafa dhe familjes së tij, video do të publikohet dhe mund ti shihni pamjet, këtu në faqen zyrtare të shoqatës si dhe në kanalin zyrtar në Youtube: “Jetimat e Ballkanit”.

Listat e donatorëve i gjeni të bashkëngjitura në këtë postim.

Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!
Familja, shtëpine e gëzoftë!