Kryetari i Degës së Lidhjes Demokratike të Kosovës në Podujevë, Ekrem Hyseni, ka njoftuar se gjatë ditës së sotme, dhjetëra anëtarë janë anëtarësuar në këtë parti, shkruan Llapi.info.

“Lidhja për të ardhmen”, ka shkruar ndër të tjera Hyseni.

“Në kuadër të angazhimit për zbatimin e Platformës tonë politke, e cila parasheh vlerësimin e kontributit të gjithësecilit dhe hapjen për kuadro dhe anëtarë të rinj, sot në shtëpinë tonë politike mirëpritëm dhjetra anëtarë!”LIDHJA PËR TË ARDHMEN”, ka shkruar Hyseni.