Ekonomisti austriak Gunther Fehlinger, që është përkrahës dhe lobon për Kosovën, po qëndron për vizitë në Prishtinë.

Fehlinger ka publikuar fotografi në një nga rrugët e vendit, duke thënë se Kosova ka autostradat më të mira në Evropë.

Fehlinger kishte qëndruar në Kosvovë edhe gjat muajit maj, ku edhe kishte lobuar që Ukraina ta njihte pavarësinë e Kosovës.