Fadil Sylaj nga Komuna e Podujevës, është bërë me shtëpi të re, njofton Llapi.info.

Lajmi u bë i ditur nga Organizata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”.

Gjithashtu është publikuar edhe lista e donatorëve që mundësuan ndërtimin e kësaj shtëpie.

Shkrimi i plotë:

E gëzofshi shtëpinë e re 😊

Fadil Sylaj nga komuna e Podujevës po hyn në shtëpi të re

Për më shumë rreth historisë prekëse të Fadil Sylaj dhe familjes së tij, video është publikuar dhe mund ti shihni pamjet, këtu në faqen zyrtare të shoqatës si dhe në kanalin zyrtar në Youtube: “Jetimat e Ballkanit”.

Listat e donatorëve i gjeni të bashkëngjitura në këtë postim.

Bamirës, Zoti ju shpërbleftë!
Familja, shtëpine e gëzoftë!
——————-
Congratulations 😊

Fadil Sylaj is moving into his new house

If you want to hear more about his emotional story, a video has been added to Charity`s official account as well as our Youtube channel: “Jetimat e Ballkanit”

The list of donors can be found inside this post.

God bless the donors!
May the family enjoy the new home!

Jetimat.com