Nuk dihet për ku e kishte destinacionin.

Por, një 39-vjecar e kaloi në mal paraditen e së martës.

Atje dyshohet se e dërgoi dikush pasi e rrëmbeu derisa po ecte në rrugën “Jusuf Gërvalla” në Ferizaj.

Atje e maltretuan, dhe i morën edhe 327 euro.