Pjesa e shtatë dhe e tetë e filmit “Mission: Impossible” me Tom Cruise janë shtyrë deri në vitin 2023 dhe 2024 për shkak të pandemisë COVID-19, thanë producentët Paramount Pictures dhe Skydance në një deklaratë të premten.

“Mission: Impossible 7” ishte planifikuar të debutonte në kinema në shtator 2022, e ndjekur nga “Mission: Impossible 8” në korrik 2023.

Datat e reja për filmat janë 14 korrik 2023, për pjesën e shtatë, dhe 28 qershor 2024, për filmin e tetë të serisë, shkruan Reuters, përcjell Klankosova.tv

“Pas shqyrtimit të kujdesshëm, Paramount Pictures dhe Skydance kanë vendosur të shtyjnë datat e publikimit për Mission: Impossible 7 & 8 në përgjigje të vonesave për shkak të pandemisë në vazhdim”, thuhet në një deklaratë të kompanive.

Zinxhirët e teatrove, duke përfshirë AMC Entertainment (AMC.N) dhe Cinemark Holdings Inc (CNK.N), janë ende duke u përpjekur të rikuperohen nga mbylljet e zgjatura gjatë pandemisë.