E Sapo zgjedhur drejtoreshë e Rinisë Kulturës dhe Sportit, Donika Sfishta mori një varg kritikash nga më të ndryshmet, shkruan Llapi.info

Një e fundit e cila po qarkullon është se ajo kinse është agjente sekrete e FBI-së, kjo pasi që në profilin e saj në facebook të saj , ajo është agjente e FBI-së.

Kujtojmë se me zgjedhjen e saj si Drejtoreshë, kryetari i partisë Fjala në Podujevë e quajiti si të padijshme.