Një shtëpi është djegur në qendër të qytetit të Prishtinës, raporton Llapi.info.

Ngjarja ka ndodhur në lagjen e Muhaxherëve.

Në vendngjarje kanë dalur ekipet e zjarrfikësve dhe ato policore për ta shuar zjarrin.