Dje në Prishtinë dy vetura janë përfshirë nga zjarri në një parking.

Policia ka thënë se zjarrfikësit kanë lokalizuar zjarrin.

Tutje është bërë e ditur se veturat e përfshira nga zjarri janë konfiskuar për ekzaminim dhe hetime të mëtutjeshëm.

Incidenti është raportuar në ora 05:00.