Knut Abraham in der 18. Sitzung des Deutschen Bundestages im Reichstagsgebäude. Berlin, 18.02.2022 *** Knut Abraham at the 18 session of the German Bundestag in the Reichstag building Berlin, 18 02 2022 Foto:xS.xGabschx/xFuturexImage

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Faruk Ajeti ka treguar se deputeti dhe miku ynë Knut Abraham nga radhët e CDU-së, ka shprehur mbështetjen e tij për sundimin e ligjit që Qeveria e Republikës së Kosovës që synon të zbatojë.

“… duke rikujtuar se „nuk duhet harruar se një shtet po përpiqet të zbatojë të drejtat e tij në territorin e tij për’, ka shkruar ai.