Shihet thuajse çdo ditë në rrugë të Prishtinës dhe të Fushë Kosovës duke kërkuar lëmoshë. Por, një grua nga Prishtina dje është incizuar duke ia dorëzuar një burri paratë që i kishte mbledhur nga qytetarët.

Gruaja që ndal qytetarët në rrugë për t’u kërkuar para, në një video që ka siguruar Indeksonline shihet në shoqërinë e një burri, të cilat ia dha paratë që kishte mbledhur.

Kjo grua shihet zakonisht në gjendje të çrregullt, e shoqëruar edhe me persona të tjerë, fëmijë të vegjël e me problemeve fizike e mendore, dhe qëndron çdoherë në rrugët kryesore të kryeqytetit por edhe Fushë Kosovës, duke ndalur kështu çdo veturë, e duke iu kërkuar para personave brenda tyre.

Klikoni KËTU për ta parë videon.