Shumica u kushtojnë kujdes të veçantë rregullimit të oborreve duke u munduar që të krijojnë një ambient më të mirë për syrin e njeriut, por për banorët e fshatit Sekiraçë të komunës së Podujevës, rregullimi i oborreve ka tjetër rëndësi.

Ekipi i ATV-së pas vizitës në këtë fshat, vuri re se pothuajse secila shtëpi në këtë fshat e ka oborrin e bukur.

Banorët i fshatit thonë se një pjesë të ditës ia kushtojnë rregullimit të kopshtit.

Për të mësuar më shumë se çka kanë të veçantë oborret në fshatin Sekiraçë dhe pse investohet kaq shumë në to, shikoni storjen e ATV-së të cilën e gjeni në videon më poshtë.

 

 

 

 

 

 

/llapi.info/