Është caktuar ora dhe vendi i varrimit të Valmir Breznicës – 34 vjeçarit që mbeti i vrarë dje në njërin nga marketet në qendër të Podujevës.

Familjarët kanë konfirmuar për Llapi.info se i ndjeri do të varroset sot, me fillim nga ora 18:00 në varrezat e reja të Breznicëve – në afërsi të lagjes së Breznicëve.