Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ka publikuar pamjet nga asfaltimet e fundit në dy fshatra, shkruan Llapi.info.

Sipas tij, asfaltimi i rrugëve është kryer në fshatin Bradash dhe Dobratin.

Më poshtë postimi i plotë;

Asfaltimi i rrugëve dhe rrugicave në fshatrat Bradash dhe Dobratin

I gëzofshin banorët!