Prodhuesi prestigjioz gjerman i veturave, BMW zyrtarisht ka filluar prodhimin e modelit M8 Gran Coupe.

Në këtë fabrikë do të prodhohen deri në 60 njësi M8 në ditë, 40 për qind nga të cilat do të jetë versioni M8 Gran Coupe.

Po ashtu, në të prodhohen edhe modelet M8 Coupe, M8 Cabrio, Series 7, 6, 5, 4 dhe 3, përkatësisht në total 1,500 automjete në ditë.

BMË M8 Gran Coupe nën kabinë posedon motor 4.4-litërsh me kapacitet prej 600 kuaj-fuqi.

Sa i përket çmimit, M8 Gran Coupe-s i është etiketuar çmimi 168,000 euro ndërsa M8 Competition Gran Coupe 176,000 sosh