Minsitria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar listën e re me çmimet e naftës.

Sipas MINT, çmimi maksimal i lejuar për produktin Dizel është 1.62 euro për litër, për produktin Benzinë është 1.35 euro për litër, si dhe për produktin Gas është 0.75 euro për litër.

Këto çmime hyjnë në fuqi sot në ora 10:00 dhe janë valide për dy ditë