Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është 1.73 € për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është 1.38€ për litër.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gaz është 76 centë.