Duke u bazuar në kompetencat që derivojnë nga ligji për vetëqeverisje lokale, janë bërë emërimet e para në Komunën e Podujevës, raporton Llapi.info

Sipas zyrtarëve komunal nëpërmjet rrjetit social ‘facebook’ është bërë të ditur se i pari i komunës së Podujevës, Agim Veliu, ka emëruar Nexhmi Rudarin si nënkryetar të Komunës.

Ndërsa Isuf Latifin, drejtor të Drejtorisë për Buxhet dhe Financa në komunën e Podujevës /Llapi.info