Drejtori i Planifikimit Urban dhe Mbrojtje e Mjedisit, Leutrim Krasniqi ka përcjellur nga afër punimet e asfaltimit të rrugës “Baza e Kështjellës” në fshatin Tërrnavë, rrugë kjo më gjatësi 950m.

krahas realizimit të këtij projekti infrastrukturor, punimet në asfaltimin e rrugëve po kryhen edhe në rrugë dhe rrugica të tjera në fshatin Halabak.

&nbsp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/LLAPI.INFO/