Një person i kërkuar nga organet e rendit është arrestuar në Podujevë, raporton Llapi.info.

Siç ka njoftuar Policia e Kosovës në raportin ditor, arrestimi i të dyshuarit është bërë në Bulevardin e Dëshmorëve.

Arretimi i tij është bërë në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit.

Policia s’e ka bërë të ditur identitetin dhe arsyet që kanë çuar në arrestimin e të dyshuarit.

Llapi.info do t’iu mbajë të informuar…/Llapi.info