Shefi i grupit parlamentar të LDK-së, Arben Gashi, ka thënë se subjektit më të vjetër politik në Kosovë po i kthehet mbështetja.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se rrugëtimi për të mirën e vendit gjithmonë nisë nga shtëpia – LDK.

Postimi i tij i plotë:

LDK drejt pozitës së saj natyrale. Rikthimi i qytetarëve në shtëpinë e tyre të madhe po vazhdon. Ky rikthim është i bazuar dhe i natyrshëm.

Rrugëtimi për të mirën e vendit gjithmonë nisë nga shtëpia – LDK ✌