Një aksident trafiku ka ndodhur sonte rreth orës 20:00 në magjistralen Podujevë – Prishtinë, përkatësisht në fshatin Gllamnik, raporton Llapi.info.

Në këtë aksident, sipas dëshmitarëve që kanë dërguar pamje në Llapi.info, janë përfshirë një veturë dhe një motoçiklist.

Sipas dëshmitarëve, nga ky aksident ka edhe persona të lënduar, ndërkohë që Llapi.info është në pritje të informacioneve më të detajuara nga Policia e Kosovës.

Ekipet kompetente policore dhe ato mjekësore kanë dalë në vendin e ngjarjes për t’u marrë me rastin.

Sipas statistikave ditore të PK-së, vetëm dje në Kosovë kanë ndodhur 51 aksidente, prej tyre, 24 kanë përfunduar me persona të lënduar./Llapi.info

Më poshtë pamjet: