Një aksident ka ndodhur në Fushë Kosovë, ku një person shihet i shtrirë në mes të rrugës, teksa ndihmohet nga të tjerët.

Saktësisht nuk dihet për numrin e personave të lënduar dhe rrethanat e aksidentit.

Klankosova.tv ka kontaktuar me policinë, por ata ende nuk kanë dhënë informacione në lidhje me rastin