Një aksident ka ndodhur në magjistralen Prishtinë-Ferizaj.

Lexuesit e Klankosova.tv kanë dërguar pamje nga vendi i aksidentit, ku shihet se ndodhet edhe një autoambulancë.

Klankosova.tv ka provuar të kontaktojë me policinë dhe është në pritje të një përgjigje