Pasuria e Agim Veliut, Kandidat i LDK-së për Kryetar të Podujevës kap shumën marramendëse.
Kështu tha kundër – kandidati i Veliut, Ajet Potera.

Potera në emisionin “Tribuna Zgjedhore” u shpreh se Veliu nuk posedon pasuri dhe prona të paluajtshme vetëm në Podujevë dhe Prishtinë, por sipas tij pasuria e tij shtrihet edhe në qytetet si: Golem, Durrës, Brezovicë dhe Gjakovë.

Madje sic tha Potera asnjëra nga këto prona nuk është i shënuar në Agjensionin për Regjistrimit e Pasurisë/Tribuna Channel/