Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal Elbert Krasniqi ka nënshkruar marrëveshjet e mirëkuptimit me 20 komuna përfituese në kuadër të programit për mbështetje për projektet infrastrukturore për komunitete.

MAPL do të mbështesë 28 projekte në 20 komuna në vlerë prej 1 milion euro.

Komunat përfituese janë Prizreni, Lipjani, Rahoveci, Shtime, Gjilani, Mamusha, Istogu, Kamenica, Hani i Elezit, Mitrovica e Jugut, Gjakova, Obiliqi, Suhareka, Ferizaj, Klina, Skenderaj, Novobërda, Peja, Deçani dhe Kllokoti.

MAPL do të vazhdojë të mbështesë komunat për projekte infrastrukturore edhe në të ardhmen me qëllim që këto projekte të ndikojnë në përmirësimin e kualitetit të jetës së të gjithë qytetarëve.

Ndaj kwtij lajmi ka reaguar analisti politik, Shemsi Jashari.

Postimi i tij: