https://www.facebook.com/Park-Plazza-102773618885350/
Ballina ​Zjarri djeg dy vetura dhe pajisjet bujqësore në Podujevë 30581328_873205162851499_5599962515837550592_n

30581328_873205162851499_5599962515837550592_n