Zëvendësdrejtori gjeneral i Radio Televizionit të Kosovës, Mentor Shala, ka ofenduar deputeten e Lëvizjes Vetëvendosje, Doarsa Kica-Xhelili, e cila të enjten deklaroi se ky medium ndërpreu transmetimin live kur në një komision po përmendej emri i Shalës.

Shala ka shpërthyer me ofendime në Facebook, duke thënë se ka dëshirë që Kica-Xhelili, t’ia përmend atij emrin dhe se kjo e fundit “e ka mendjen vetëm tek ai”.

“A e caktojmë një takim Doarsë, për drekë a për darkë a? Që donë i thërrasim edhe ato mikeshat e tua në RTK! Kënaqemi edhe të tregoj për krejt RTK-në, edhe nime e kupton çka është RTK-ja. E miqtë e RTK-së?! Jo valla s’po i thërrasim”, ka shkruar Shala në Facebook.