Kompania e distribuimit të energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se të mërkurën do të kryhen punime në rrjet, punime këto të planifikuara më parë, me ç’rast disa vende në Podujevë do të përballen me reduktime të rrymës, raporton Llapi.info.

Sipas KEDS-it, reduktimet do të zgjasin deri në tetë orë, ndërkohë që pa rrymë do të përballet edhe qendra e kësaj Komune.

“Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet: NS 10/04kV Furra Laura  (kodi: 14000001004 ) prej orës  09:00 deri në ora 17:00. Vendet: Një pjesë e rr. Skënderbeu dhe një pjesë e rr.Valon Hasani. Arsyeja: Pastrimi i trasesë”, thuhet në njoftim.

“Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet: Dalja 10 kV Podujeva IV (Kodi: 14000004) prej orës 08:00 deri në ora 16:00. Vendet: Rr. Zahir Pajaziti prej Shkollës Isa Boletini deri te Hotel Besiana, një pjesë e rrugës Ali Ajeti kah Zejna, Lagjja e Kuvajtit, Pompa Iliria dhe  dhe Goetz Robert Klaus “Goetz Enterprises SAS”. Arsyeja: vendosja e kabllove nën linjën ekzistuese”, thuhet në njoftimin e KEDS-it./Llapi.info