Ushtruesi i detyrës së Drejtorit të SHSKUK-së Valbon Krasniqi, ka treguar para kryeministrit Avdullah Hoti që po qëndron për vizitë në SHSKUK për vështirësit e sfidat gjatë kësaj kohe të pandemisë, duke thënë se falë donacioneve të ndryshme si ato lokale dhe të organizatave e shteteve mike, kanë ndihmuar jashtëzakonisht insitucionet shëndetësore.

Krasniqi ka thënë se janë duke i bërë përgatitje në rast se virusi shfaqet edhe vazhdon prezencën edhe gjatë dimrit, duke akomoduar e duke rivitalizuar pjesë të ndryshme të objekteve shëndetësore.

Ai ka kërkuar që nga Qeveria, që punëtorëve shendëytesor tu krijohen kushte më të mira për punë dhe sic ka thënë Krasniqi punëtorët shëndetësor, meritojnë paga më të dinjitetshme.