Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, po zhvillon një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ai është takuar me Adam Boehler, i cili është drejtor i “Development Finance Corporation”.

“Kosova është shtet i ri me potenciale të mëdha, me fokus kah e ardhmja, kah zhvillimi ekonomik, kah investimet dhe kah prosperiteti për qytetarët tanë. International Development Finance Corporation është agjenci e pavarur e Qeverisë Amerikane, që ofron financim për projekte zhvillimore dhe është gjithmonë e gatshme për ta mbështetur zhvillimin ekonomik në Kosovë “- tha Thaçi.

Në një takim me shefin ekzekutiv të International Development Finance Corporation (DFC), Adam Boehler, bisedova për…

Gepostet von Hashim Thaçi am Donnerstag, 27. Februar 2020