Edhe aktorët e njohur të vendit janë bërë bashkë në përkrahje të përfaqësueses së Kosovës.
Këtë gjë e ka bërë të ditur Vedat Bajrami përmes një fotografie në rrjetin social Instagram.

“Sot, në përvjetorin dytë të themelimit të institucionit më të lartë të të gjitha kohërave: Bordit të Bordeve, që lidhet me datën e zbulimin e futbollit (atëherë loja e quajtur Zuqiu) nga kinezët e lashtë, si dhe në përvjetorin e 27 të publikimit të këngës ‘Smells like teen spirit’ nga bendi Nirvana, Kosova e jonë luan ndeshjen e parë zyrtare garuese – në Kosovë.
Sonte, të gjithë së bashku në përkahje të djemve tanë që na bëjnë aq shumë krenarë.
Sonte, të gjithë së bashku për fitorën e parë në një garë zyrtare.
Sonte, të gjithë së bashku me Dardanët, tifozët e flaktë të Kosovës.
Sonte, të gjithë së bashku në këmbë në minutën e 9-të të ndeshjes në nderim të kryetarit të ndjerë, legjendës, Fadil Vokrri.

Së bashku për Fadill Vokrrin. Së bashku për Kosovën. Së bashku, përgjithmonë.”, ka shkruar Bajrami.

View this post on Instagram

Sot, në përvjetorin dytë të themelimit të institucionit më të lartë të të gjitha kohërave: Bordit të Bordeve, që lidhet me datën e zbulimin e futbollit (atëherë loja e quajtur Zuqiu) nga kinezët e lashtë, si dhe në përvjetorin e 27 të publikimit të këngës ‘Smells like teen spirit’ nga bendi Nirvana, Kosova e jonë luan ndeshjen e parë zyrtare garuese – në Kosovë. Sonte, të gjithë së bashku në përkahje të djemve tanë që na bëjnë aq shumë krenarë. Sonte, të gjithë së bashku për fitorën e parë në një garë zyrtare. Sonte, të gjithë së bashku me Dardanët, tifozët e flaktë të Kosovës. Sonte, të gjithë së bashku në këmbë në minutën e 9-të të ndeshjes në nderim të kryetarit të ndjerë, legjendës, Fadil Vokrri. Së bashku për Fadill Vokrrin. Së bashku për Kosovën. Së bashku, përgjithmonë. #unebiriytkosove #unebijajotekosove #sebashkuperkosoven #dardanët #bordiibordeve #kosova #raisedbywar #strongerthanfear

A post shared by Vedat Bajrami (@vedatiofficial) on