Një tërmet i fuqishëm ka goditur para pak minutash Shqipërinë.Sipas Qendrës Evropiane për Monitorimimin e Tërmeteve, fuqia e lëkundjes ka qenë 4.7 ballë të Rihterit.
Epiqendra ishte 13 km larg Koplikut dhe 29 km larg Podgoricës.

Ende nuk dihet nëse i njëjti ka shkaktuar dëme materiale.