Drejtori i Policisë së Kosovës Rashit Qalaj është duke përcjellur nga afër aksionin që Njësia Speciale është duke e zhvilluar në Karaçevë kundër krimit të organizuar dhe kazinove ilegale.

Është raportuar se janë arrestuar shumë persona deri tani, në mesin e tyre edhe policë, por një gjë e tillë nuk është konfirmuar edhe zyrtarisht.