Partia Socialdemokrate ka dorëzuar në Prokurori kallëzim penal kundër pagesë shtesë prej 5 euro me rastin e regjistrimit të veturave, raporton Ekonomia Online.

Krejt kjo ngase nga një shtatori qytetarët do të detyrohen të paguajnë 4 euro e 90 cent shtesë për tiketën ngjitëse.

Kjo pasi ministria e Infrastrukturës dhe kompania “Auto Control Kosova”, ka nënshkruar marrëveshje më qëllim të konfirmimit të kontrollimit teknik të automjeteve.