Policja e quajtur Sharnise Hawkins nga Greenbelt u fotografua duke qëndruar në mes të rrugës gjatë një stuhie me shi, duke u siguruar që asnjë veturë nuk do ta godiste breshkën që përpiqej ta kalonte rrugën.

Ishte një skenë e çuditshme, pasi policja po qëndronte në shiun e rrëmbyeshëm dhe me një buzëqeshje në fytyrë derisa po e shoqëronte breshkën.

“Kështu jam unë zakonisht. Më pëlqen të buzëqeshë” – deklaroi ajo.