Policia në 24 orët e fundit ka shqiptuar 1,777 tiketa trafiku në tërë territorin e Kosovës.

Sipas statistikave të përgjithshme të policisë, janë shqiptuar edhe dy gjoba për shkelje të masave anti COVID-19.

Gjatë 24 orëve të fundit kanë ndodhur 27 aksidente, ku asnjëri prej tyre nuk kanë qenë me fatalitet.

Ndërsa, janë arrestuar 20 persona dhe dy janë në vuajtje të dënimit.