Gjatë 24 orëve të fundit Policia e Kosovës, ka shqiptuar 827 gjoba për shkelësit e Ligjit për Menaxhimin e pandemisë COVID-19.

Kështu bëhet e ditur në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës.

Po ashtu, gjatë 24 orëve të fundit policia ka shqiptuar 984 tiketa të trafikut, ndërsa për vepra të ndryshme penale ka arrestuar 12 persona.

Brenda një dite kanë ndodhur 21 aksidente me të lënduar dhe 37 me dëme materiale.