Emrat e modeleve të automobilave shpesh kanë për qëllim të prezantojnë një lloj stili të caktuar dhe një nga mënyrat më të zakonshme për ta bërë këtë është përdorimi i emrit të një qyteti.

Dhe rasti më i mirë i tillë tregohet më poshtë, ku janë pesë fotografi të automjeteve të reja dhe klasike me sugjerime se nga i kanë marrë emrat, përcjell Telegrafi.

Përgjigjet mund të gjenden nëse shkoni deri në fund të kësaj “historie”, kështu që mos shikoni paraprakisht!

SUV-i i ri i Volkswagen “merr hua” emrin e një prej destinacioneve më të famshme të skive në Amerikë.

Beverly Hills merr të gjithë vëmendjen, por lagjja e Los Anxhelos sipas së cilës kjo makinë është quajtur me të vërtetë është aty ku është.

Ky Ford dikur ishte prodhuar në New Jersey, por emri i tij vjen nga Spanja.

Qyteti në të cilin ky Mitsubishi është emëruar ka pritur ngjarje olimpike dimërore dhe verore.

Është e përshtatshme që ky “jaht tokësor” Cadillac të jetë emëruar sipas një qyteti port. /Telegrafi/

1. Volkswagen Taos

2. Chevrolet Bel Air

3. Ford Granada

4. Plymouth Sapporo

5. Cadillac Calais