Një autobus me 50 besimtarë nga Serbia janë kthyer prapë në kufirin e Jarinjës.

Kështu ka thënë Petar Petkoviq, drejtori i Zyrës për Kosovën në qeverinë serbe, i cili tha se për vizitën u paralajmërua sipas praktikave të deritanishme në mënyrë të rregullt përmes oficerit të ndërlidhjes, shkruan RTS, njofton Klan Kosova.

Ata kanë kishin në plan të vizitonin disa nga objektet fetare dhe të merrnin pjesë në një festë.