Një mërgimtar gjatë rrugës në Serbi nuk pati fort përvojë me policët atje.

Ai nga Nishi në Beograd, u dënua pesë herë për shkelje në komunikacion.

Me anë të një postimi “Marakli t’Kerreve” ai thotë se policia i ka treguar se pesë kamera janë të vendosura nga Nishi në Beograd.

Ky është postimi i tij:

Pershendetje vllezer marakli ishalla kaloni mir ne pushim deshta teju tregoj nese i bjeni per serrbi te keni kujdes. Mue nga Nisi deri Beograd 5 herr ne radar kam ra dhe ne Beograd mi banen 5 denine permejhere runu neper ura se polici me tregoj se 5 kamera jan prej nisi deri beograd.