Ka gjithnjë e më pak vetura të reja që kanë një dekor të shfaqur me krenari mbi kapakun që përfaqëson prodhuesin.

Ka shumë arsye, dhe gjoja siguria është e para.

Jaguar dhe Cadillac kanë hequr “skulpturat” e tyre, dhe Mercedes po ndjek të njëjtën rrugë.

Kjo tashmë ka ndodhur në Amerikë, kështu që tani është e pamundur të marrësh E-Class me një shenjë të shquar me tre cepa, transmeton Telegrafi.

Tashmë në SHBA, Mercedes po ofrohet pa simbolin e kësaj makine mbi kapak, por kushdo që makina e tyre ta ketë një shenjë të tillë, ekziston një opsion, dhe ai është të importosh nga Evropa.