Kryetari i partisë Fjala në Podujevë, Xhevdet Maloku, e ka cilësuar shumë të madhe ndarjen e 9 mijë e 945 euro për dekorimin e qytetit, transmeton Llapi.info

Maloku përmes një postimi në ‘Facebook’, ka thënë se llapjanët nuk kanë për dekorime. Sipas tij, ka shumë familje në Podujevë me gjendje jo të mirë ekonomike.

Më poshtë postimi i plotë:

Shpenzimet e Komunës se Podujevës për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit këtë herë kapin vlerën e rreth 9.945 euro.

Kjo është tmerruese duke parë gjendjen e rendë ekonomike të shumë familjeve në Podujevë.
Qytetari llapjan nuk ka nevojë për dekorime aq sa ka nevojë për të pasur një standard me të mirë jetësor.

Çfarë na duhen dekorimet kur rrugët i kemi berë të mbuluara nga lloçi deri në gju.

Kurse këto dekorime nuk kapin vlerën as të 200-300 eurove, por dikush duhet ta trashë xhepin e tij.

Ndiqeni deklaratën time në vitin 2017 gjatë fushatës zgjedhore në lidhje pikërisht me ketë temë dhe ketë qendrim ende vazhdoj ta kem edhe sot dhe gjithmonë.

Xhevdet Maloku
Kryetar i FJALA – Podujevë

Shpenzimet e Komunës se Podujevës për dekorimin e qytetit për festat e fundvitit këtë herë kapin vlerën e rreth 9.945 euro.Kjo është tmerruese duke parë gjendjen e rendë ekonomike të shumë familjeve në Podujevë.Qytetari llapjan nuk ka nevojë për dekorime aq sa ka nevojë për të pasur një standard me të mirë jetësor.Çfarë na duhen dekorimet kur rrugët i kemi berë të mbuluara nga lloçi deri në gju.Kurse këto dekorime nuk kapin vlerën as të 200-300 eurove, por dikush duhet ta trashë xhepin e tij.Ndiqeni deklaratën time në vitin 2017 gjatë fushatës zgjedhore në lidhje pikërisht me ketë temë dhe ketë qendrim ende vazhdoj ta kem edhe sot dhe gjithmonë.Xhevdet Maloku Kryetar i FJALA – Podujevë

Publiée par Xhevdet Maloku sur Dimanche 23 décembre 2018